Hankook Vinterdekk til personbil

Hankook

Dekktype

Dekkstørrelser

Sorter etter

Merke

Søk ved hjelp av bilnummer

Tast inn bilnummeret ditt.
Vi finner da de riktige bildekkene for kjøretøyet ditt.

:Hankook vinter dekk

Hankook er et sørkoreanske dekkprodusent som ble grunnlagt på 40-tallet under navnet Chosun Tire Industrial co. I de siste årene har de vært offisiell dekkleverandør for DTM, og mange bilmerker bruker originalt utstyr produsert av Hankook. Dette understreker berømmelsen av denne dekkprodusenten som en leverandør av høy kvalitet dekk for både racing veier og vanlige gater. Hankook vinterdekk er, naturlig nok, også opp til disse standardene.

I 2012, har ADAC testet forskjellige dekk i størrelsen 165/70 R14 T , blant dem Hankook ICept RS W442, som scoret svært godt i flere kategorier. En meget god kjørestabilitet og håndtering på tørre gater ble registrert, samt oppførsel under vannplaning. Dette dekket har også bemerket seg positivt når det gjelder drivstofføkonomi for compact og familie klasse biler. Blokkene langs slitebanesenteret er plassert ved en avstand fra hverandre, noe som gir bedre grep på vinter gater. Dekket er laget av en høy-grep full silica komponent, som lar nok elastisitet i de negative temperaturer for å støtte god bremselengde og mye trekkraft. Toppresultat Hankook vinterdekk, for eksempel Icebear W300 , koster ikke mer enn vanlige budsjett dekk - på dekkonline.com kan du finne dette spesielle dekket i størrelser mellom 13 og 16 tommer, med hastighetsindekser H og T.

Høy kvalitet Hankook vinterdekk

Icebear W300 er et Hankook vinterdekk designet for SUVer med hastigheter opp til 240 km/t. Dens rullemotstand er spesielt lav og drivstofforbruket er også tilsvarende lav - noe som støttes av ADAC vinterdekktest som ble utført for noen år siden, hvor den vant kategorien for drivstofføkonomi. Det hadde også topp score i støyreduksjon, og viste god oppførsel under vannplaning. Icebear W300A er en variant som er optimalisert for store felger, mens W300R er RunFlat versjonen av dette Hankook dekket.
Rimelig Hankook vinterdekk er tilgjengelige på dekkonline.com i et stort utvalg, som inkluderer det perfekte høykvalitets Hankook dekk for din bil. Bestill nå og bli godt utstyrt denne vinteren.

Til Hankook profiler:

Vi kan
montere dine dekk!
Velg en av
våre montasjepartnere
i ditt område
Sjekk ut våre utmerkede tilbud:
Sommerdekk
fra kr 382
,
For eksempel: 155/70R12T fra kr 386
eller 195/50R15V fra kr 468

Vinterdekk
fra kr 408
,
For eksempel: 175/70R13T fra kr 408
eller 195/65R15T fra kr 554
lave dekkpriser:
  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.dekkonline.com enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge
Kjøp dekk online - uten risiko:
  • Vi tilbyr 2 års garanti
  • Og vi tilbyr deg 30 dagers returrett på varene
stort tilbud og topp kvalitet:
  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk

© 1999-2017 by Delticom / dekkonline.com 30.03.2017 07:14