ico 21 54 32 92 ico

Accelera Dekk

Accelera

Dekktype

Dekkstørrelser

Merke

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 9968 Kundetilbakemelding

Veldig bra priser og kjapp levering Jan E., Halden mer

Kjøp dekk online - uten risiko:

  • Vi tilbyr 2 års garanti
  • Og vi tilbyr deg 30 dagers returrett på varene

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
Accelera dekk - Innovative og trygge på veien

Du kan kjøpe Accelera dekk på nett hos dekkonline.com. Accelera er et billig alternativ, og prisen går ikke på bekostning av kvaliteten. Merkevaren er relativt ung. Det indonesiske selskapet så dagens lys i 1996, og har siden produsert rimelige kvalitetsdekk til både lastebiler, busser og personbiler. I fremstillingen av dekkene benytter de seg av nyere teknologi og de bruker avansert utstyr, som sikrer deg et dekk som tåler veibanens utfordringer. Fire stikkord forteller mye om den unge indonesiske produsenten – Innovativ, sikker, hastighet og eleganse.

Dekkene bygger på de samme prinsippene som dekkene til de større gigantene, og er tilpasset behovene og kravene fra sjåfører og underlag over hele verden. Acceleras fordel er den unge alderen, som har bidratt til at de har unngått store utgifter ved å legge om fra gamle systemer til nyere og mer moderne teknologier. De kunne investere i det mest moderne fra første dag, og derfor kan de levere gode kvalitetsdekk til deg med budsjett.

Gode kjøreegenskaper til lave priser med Accelera dekk

Sikre deg et godt grep, kort bremselengde med dekk tilpasset kjøreforholdene fra dekkonline.com. Vi har mer enn 400 servicepartnere i Norge, som står klare til å hjelpe deg med å montere dine nye Accelera dekk. Vi fører dekk fra mer enn 100 dekkprodusenter og har over 25 000 profiler i vårt utvalg. Når du bestiller hos oss, så er du garantert en rask leveranse og hele 30 dagers returrett. Ta kontakt med vår hyggelige kundeservice, dersom du har noen spørsmål.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 20.07.2019 07:00