Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning ALFA ROMEO

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Alfa Romeo

Å kjøpe de riktige dekkene er ofte påvirket av sikkerheten og komforten disse dekkene gir. For å forbedre dekkenes kvalitet har Alfa Romeo samarbeidet i mange år med flere dekk produsenter. Yokohoma-V102 dekk blir brukt til Alfa Romeo 147-GTA-modellen, mens Dunlop dekk blir brukt til Spider-modellen. Denne bilprodusenten samarbeider også med Bridgestone. På den andre siden, når du velger dekk til din Alfa Romeo kan du også velge dekk produsert av andre dekkprodusenter. På grunn av det høye antallet solgte biler, mange dekk produsenter tilbyr pålitelige dekk til Alfa Romeo.

Viktig kriteria når du kjøper dekk

Ta hensyn til EU-etikett når kjøper dekk . Denne etiketten inneholder viktig informasjon om drivstofforbruk, rullemotstand, våtgrep og støynivå. På denne måten kan du være sikker på at du vil oppleve behagelig kjøring i din Alfa Romeo, uansett vær-og veiforhold. Bremselengden er en av de viktigste tingene du bør være obs på når du velger et dekk, i nødbremsing trenger en bil vanligvis mellom 18 til 45 meter før den når full stans.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.