Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Dekkveiledning AUDI

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Audi dekk

En av verdens mest populære familiebilene i Norden er laget av Audi, de er også mye brukt på banekjøring på grunn av bilens gode kjøreegenskaper på dårlig føreforhold. Uansett om du kjører barna på skolen eller ligger hardt i svingene på Vålerbanen så er bilen avhengig av Audi dekk og en felg som det ikke går kast i ved første hull i veien. Nøkkelegenskapene til Audi dekk er at de har god gripeevne på både tørr og våt asfalt, enten det er en sen sommerkveld på knusktørr asfalt eller sent på høsten hvor det er dugg på veien. Audi felger og dekk gir kort bremselengde og økt sikkerhet på veien, samt god trekkraft ved akselerasjon på vått føre.

Audi dekk er også støysvake og er laget av miljøvennlige materialer som både sparer miljøet og samfunnet for unødig forurensing. Audi felger vil du være glad for at du investerer i når du kjører på norske veier med huller og humper, høye asfaltkanter og lignende, disse felgene tåler en støyt og det skal veldig mye til for at du får kast i felgene. På dekkonline.com kan du få kjøpt bl.a. Audi A4 felger, samt dekk og felgpakker til en konkurransedyktig pris slik at du kan sko bilen din med felg og dekk og være trygg på veigrepet. Hos oss får du gratis frakt og montering med i prisen, samt 30 dagers returrett!

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.