Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning AUDI A1

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Audi A1

Siden midt i 2010 har Audi kunnet tilby A1 supermini, noen få uker etter presentasjonen ved Geneve motorshow - en liknende sak ble vist ved Paris motorshow i 2008. Etter at produksjonen av A2 stanset i 2005 hadde ikke Audi lenger en liten bil på markedet. Til å begynne med var A1 kun tilgjengelig i tredørs versjon, og ikke før 2012 ble den tilgjengelig i en femdørs modell, som fikk navnet Sportback. Audi A1 tilbys modeller: Attraction, Ambition og S line. Selv basic-versjonen er utstyrt med air condition, dynamisk fjæring og elektrisk justerbare utvendige speil. A1-s ambisjoner er sportslig og elegant med sportsseter og interiørdekor i aluminium. S line har topp utstyr med sportsfjæring, svart taktrekk og 17 tommers hjul - passende Audi A1 tyres finner du i vår online-butikk.

Et mangfold av merker, fra øverste hylle til rimeligere versjoner, for å friste den potensielle Audi A1 dekkjøperen. Nesten alle versjoner av A1 er utstyrt med start-stopp-automatikk. Avhengig av motorisering kan den bestilles med fem- eller sekstrinns girkasse - bare 1,4 TFSI med 185 hk er utstyrt med syvtrinns speed S tronic. Motorene oppfyller den europeiske 5-punkts utslippsstandarden og noen bruker mindre enn 4 liter drivstoff per 100 km.

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.