ico 21 54 32 92 ico

Dekk til Audi A1

Audi

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: Audi [endre]
Modellserie: A1 [endre]
Modellbetegnelse:

Dekk sortert på sesong:

 Dekk til Audi A1

Siden midt i 2010 har Audi kunnet tilby A1 supermini, noen få uker etter presentasjonen ved Geneve motorshow - en liknende sak ble vist ved Paris motorshow i 2008. Etter at produksjonen av A2 stanset i 2005 hadde ikke Audi lenger en liten bil på markedet. Til å begynne med var A1 kun tilgjengelig i tredørs versjon, og ikke før 2012 ble den tilgjengelig i en femdørs modell, som fikk navnet Sportback. Audi A1 tilbys modeller: Attraction, Ambition og S line. Selv basic-versjonen er utstyrt med air condition, dynamisk fjæring og elektrisk justerbare utvendige speil. A1-s ambisjoner er sportslig og elegant med sportsseter og interiørdekor i aluminium. S line har topp utstyr med sportsfjæring, svart taktrekk og 17 tommers hjul - passende Audi A1 tyres finner du i vår online-butikk.

Et mangfold av merker, fra øverste hylle til rimeligere versjoner, for å friste den potensielle Audi A1 dekkjøperen. Nesten alle versjoner av A1 er utstyrt med start-stopp-automatikk. Avhengig av motorisering kan den bestilles med fem- eller sekstrinns girkasse - bare 1,4 TFSI med 185 hk er utstyrt med syvtrinns speed S tronic. Motorene oppfyller den europeiske 5-punkts utslippsstandarden og noen bruker mindre enn 4 liter drivstoff per 100 km.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 10.07.2019 04:27