ico

Dekk til Audi A2

Audi

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: Audi [endre]
Modellserie: A2 [endre]
Modellbetegnelse:

Dekk sortert på sesong:

 Dekk til Audi A2

Audi A2 MPV var på markedet fra 1999 til 2005. Det ble produsert i Neckarsulm og det ble vist i en liknende form som i en studie fra IAA in 1997. Det var tilgjengelig i fem forskjellige modeller, Advance representerte grunnversjonen.
Uheldigvis solgte ikke A2 veldig godt - spesialmodeller som for eksempel blikkfanget “colour.storm” hjalp heller ikke. I 2008 var det en tilbakekalling. På den annen side viste A2 seg å være en veritabel "mandagsmodell" og ledet feilstatistikken i TÜV (Teknisk kontrollstyre) -rapportene. A2 TDI 3L var en spesiell modell med en tresylindret motor og mange andre egenskaper som gjorden den til en lav-energi bil. Blant disse var, for eksempel, start-stopp-automatikk, delvis aluminiumholdig understell og 14 tommer hjul med lav rullemotstand. Du kan også oppnå dette med riktige Audi A2 dekk.

Mange produsenter bruker en spesiell gummiblanding i produksjonen, som reduserer friksjonen mot veioverflaten. Du kan finne denne dekktypen på dekkonline.com. I tillegg til Audi A2 1,2 3L TDI ble det tilbudt tre andre motorvarianter, deriblant en 110 bhp bensinmotor. Den aksellererte MPV til en toppfart på over 200 km/t og brukte fortsatt bare 5 liter per 100 km i gjennomsnitt. Det var mulig takket være FSI direkte bensininnsprøytning.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 27.05.2020 13:24