Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning AUDI A3

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Audi A3

Audi A3 har vært på markedet siden 1996. Mer enn 3 millioner eksemplarer av denne bilen, som tilhører kompaktklassen er bygget allerede. Førstegenerasjon ble bygget fram til 2003 (i Brasil helt fram til 2006) - den er basert på VW Golf IV. A3 var til og begynne med bare tilgjengelig i tredørs versjon, et år senere fulgte en femdørs versjon. I 2000 introduserte Audi en A3 som hadde fått en ansiktsløftning, som liknet veldig på A4.
Alle modeller har forhjulstrekk som standard, men kan likevel bestilles med firehjulstrekk, som er standard på den sporty S3. Denne versjonen har en 210 bhp turbomotor. Kraften til dieselaggregatene er opp til 130 bhp. Den første produksjonslinjen kom i modellene Attraction, Ambition, Ambiente og S line.
Den andre generasjonen A3 kunne bestilles mellom 2003 og 2012. Den delte plattformen med VW Golf V og ble produsert i Ingolstadt. Nye motorer og direkte girboks (DSG) var også tilgjengelig. Ved siden av tre- og femdørsversjonene tilbyr Audi, fra 2008, en kabrioletversjon med soft top. Den kan kombineres med fem motoriseringer.

Fra 2013 er A3 tilgjengelig i notch-back-variant, og i 2014 ble den nye kabrioleten introdusert. Den tredje produktlinjen hadde en rekke nyvinninger som fremfor alt påvirket teknologien inne i bilen. I tillegg er det også tilgjengelig en adaptiv cruise control og filskift-assistent. Så du kan rulle trygt på alle fire Audi A3 dekk fra A til B - og hvis disse slites ut kan du skaffe nye dekk til Audi A3 fra nettbutikken vår.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.