Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning AUDI A4

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Audi A4

Audi A4 har har vært på markedet siden 1994 og erstattet Audi 80. Når dette ble gjort ble også mange sider ved designet endret - som bare er en av grunnene til at A4 utviklet seg til å bli en av de mest suksessfulle modellene til den Bayerske bilprodusenten. På den ene side er dimensjonene veldig like de hos forgjengeren. A4 hadde, som premier, a fireleddet frontoppheng som skal forbedre kjørekomforten på tøffe veier. Men her har Audi A4 dekken nøkkelrolle - ikke alle dekk gir en myk kjøretur. I hovedsak er det bare premium dekk som overbeviser på dette området.

Hos dekkonline.com får du high performance dekk til Audi A4 til en rimelig penge. Førstegenerasjon av Audi A4 kunne kjøpes både som kombi og som stasjonsvogn. Den andre produktlinjen ble også tilbudt som kabriolet - og har fra 2002 vært tilgjengelig som fireseter med soft-top. Et år senere ble S4 med 344 bhp intordusert - også som limousine og stasjonsvogn. Tredjegenerasjon, som ble bygget mellom 2004 og 2007, ble fulgt av den nåværende Audi A4. En friskluftsversjon er ikke lenger tilgjengelig - denne rollen har A5 kabrioleten overtatt.
Modellene er Attraction, Ambition og Ambiente. Disse modellene kan selvfølgelig bestilles med en lang rekke ekstrautstyr, landt annet med lydanlegg fra Bang & Olufsen, parkeringsassistent med ryggekamera og med adaptiv cruise control. Standard forhjulstrekk kan erstattes med 4-hjulstrekk. 4.2 FSI tilbyr maksimum kraft på 450 bhp - og denne og 3.0 TFSI og 3.0 TFSI har 4-hjulstrekk som standard.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.