ico

Dekk til Audi A4

Audi

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: Audi [endre]
Modellserie: A4 [endre]
Modellbetegnelse:

Dekk sortert på sesong:

 Dekk til Audi A4

Audi A4 har har vært på markedet siden 1994 og erstattet Audi 80. Når dette ble gjort ble også mange sider ved designet endret - som bare er en av grunnene til at A4 utviklet seg til å bli en av de mest suksessfulle modellene til den Bayerske bilprodusenten. På den ene side er dimensjonene veldig like de hos forgjengeren. A4 hadde, som premier, a fireleddet frontoppheng som skal forbedre kjørekomforten på tøffe veier. Men her har Audi A4 dekken nøkkelrolle - ikke alle dekk gir en myk kjøretur. I hovedsak er det bare premium dekk som overbeviser på dette området.

Hos dekkonline.com får du high performance dekk til Audi A4 til en rimelig penge. Førstegenerasjon av Audi A4 kunne kjøpes både som kombi og som stasjonsvogn. Den andre produktlinjen ble også tilbudt som kabriolet - og har fra 2002 vært tilgjengelig som fireseter med soft-top. Et år senere ble S4 med 344 bhp intordusert - også som limousine og stasjonsvogn. Tredjegenerasjon, som ble bygget mellom 2004 og 2007, ble fulgt av den nåværende Audi A4. En friskluftsversjon er ikke lenger tilgjengelig - denne rollen har A5 kabrioleten overtatt.
Modellene er Attraction, Ambition og Ambiente. Disse modellene kan selvfølgelig bestilles med en lang rekke ekstrautstyr, landt annet med lydanlegg fra Bang & Olufsen, parkeringsassistent med ryggekamera og med adaptiv cruise control. Standard forhjulstrekk kan erstattes med 4-hjulstrekk. 4.2 FSI tilbyr maksimum kraft på 450 bhp - og denne og 3.0 TFSI og 3.0 TFSI har 4-hjulstrekk som standard.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 27.05.2020 13:24