Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning AUDI A5 Coupe

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Audi A5 Coupe

Audi A5, som produseres i Ingolstadt, har vært på markedet siden 2007 etter presentasjonen på Geneve Auto Salon. Den ble først produsert som kupé med elektrisk panorama vippesoltak og ble introdusert som en konkurrent til BMW 3 serie kupé og til Mercedes CLK. I 2008 ble A5 kabriolet introdusert - den åpne A4 hørte fortiden til. Et år senere ble den femdørs sportback tilgjengelig. Med riktig tilpasning kan A5 utstyres som en luksus sportslimousine. 4-hjulstrekk, Bang & Olufsen lydsystem og MMI infotainment system er bare noen eksempler på mulig utstyr.

A5 kupé er også tilgjengelig med mange motorvariasjoner. 4.2 FSI brukes nå i RS5 med 450 bhp. Den akkselererer fra 0 til 100 km/t på omtrent frem sekunder og er begrenset til 250 km/t. Her er 4-hjulstrekk og 7 girs S tronic girkasse standard. Den kraftigste dieselmotoren er 3.0 TDI med 250 bhp og 7 trinns S tronic girkasse. Men en så sporty bil bør du ikke gjøre noen kompromisser med kvaliteten til Audi A5 kupé dekkene. Og du behøver ikke gjøre det, fordi dekkonline.com tilbyr Audi A 5kupé dekk til attraktive priser, inkludert dekk fra førsteklasses produsenter som Pirelli og Michelin. Du kan være sikker på å ha godt grep og god stabilitet.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.