ico 21 54 32 92 ico

Dekk til Audi A5 Coupe

Audi

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: Audi [endre]
Modellserie: A5 Coupe [endre]
Modellbetegnelse:

Dekk sortert på sesong:

 Dekk til Audi A5 Coupe

Audi A5, som produseres i Ingolstadt, har vært på markedet siden 2007 etter presentasjonen på Geneve Auto Salon. Den ble først produsert som kupé med elektrisk panorama vippesoltak og ble introdusert som en konkurrent til BMW 3 serie kupé og til Mercedes CLK. I 2008 ble A5 kabriolet introdusert - den åpne A4 hørte fortiden til. Et år senere ble den femdørs sportback tilgjengelig. Med riktig tilpasning kan A5 utstyres som en luksus sportslimousine. 4-hjulstrekk, Bang & Olufsen lydsystem og MMI infotainment system er bare noen eksempler på mulig utstyr.

A5 kupé er også tilgjengelig med mange motorvariasjoner. 4.2 FSI brukes nå i RS5 med 450 bhp. Den akkselererer fra 0 til 100 km/t på omtrent frem sekunder og er begrenset til 250 km/t. Her er 4-hjulstrekk og 7 girs S tronic girkasse standard. Den kraftigste dieselmotoren er 3.0 TDI med 250 bhp og 7 trinns S tronic girkasse. Men en så sporty bil bør du ikke gjøre noen kompromisser med kvaliteten til Audi A5 kupé dekkene. Og du behøver ikke gjøre det, fordi dekkonline.com tilbyr Audi A 5kupé dekk til attraktive priser, inkludert dekk fra førsteklasses produsenter som Pirelli og Michelin. Du kan være sikker på å ha godt grep og god stabilitet.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 10.07.2019 04:26