ico

Dekk til Audi A6

Audi

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: Audi [endre]
Modellserie: A6 [endre]
Modellbetegnelse:

Dekk sortert på sesong:

 Dekk til Audi A6

Audi A6 har vært produsert siden 1994 og erstattet Audi 100. Til å begynne med var det ikke en vesentlig ny produktlinje, men faktisk en oppgradert Audi 100 C4. Likevel, A6 har etablert seg som en pålitelig modell ti år etter at den ble introdusert på markedet, og har vunnet mange priser og jobber seg stadig oppover på registreringsstatistikken.
I 2005 slo den Mercedes E klasse ned fra topp-plasseringen i øvre middelklasse, der ingenting hadde forandret seg de siste 30 årene. I tillegg var den tredje generasjon med A6 som hadde vært på markedet siden 2004. Som de to forrige produktlinjene ble den tilbudt som limousine og stasjonsvogn. Det er også en sporty S6 i begge varianter og 4-hjulstrekkeren Quattro. I mellomtiden har også den fjerde produktlinjen, kalt C7, kommet. Den kommer fra Neckarsulm-linjen, og det er også en produksjonsfasilitet i Kina - her bygges en lang versjon som er ment for det kinesiske markedet.

Den nye A6 har lenger hjulavstand enn forgjengeren, veier mindre og har, blant andre egenskaper, en start-stopp-automatikk som standard. Sammen med andre innovasjoner hjelper dette med å redusere drivstoffforbruket. Du kan også oppnå det med økonomiske Audi A6 dekksom vi tilbyr hos dekkonline.com. EU-dekkmerkingen avslører hvor økonomisk og miljøvennlig dekket er. Her kan du, for eksempel, gjenkjenne grupperingen basert på forbruk. I tillegg hjelper våre attraktive priser deg å spare penger.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 27.05.2020 13:24