Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning AUDI Q5

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Audi Q5

Audi Q5 har vært på markedet siden 2008. Det er en SUV som er produsert i Ingolstadt, Kina og India. Til å begynne med var den tilgjengelig med en bensinmotor og to dieselmotorer. Et år etter at den inntok markedet ble det lagt til flere motorvarianter. Den kraftigste bensinmotoren hadde 211 bhp, for dieselmotorer var det maksimalt 240 bhp.

Nå kommer den med mye kraftigere motorer, blandt annet SQ5 TFSI med mer enn 350 bhp har vært tilgjengelig siden 2013. Den tar Q5 til 100 km/t på 5 sekunder og er begrenset til 250 km/t. Denne forkomprimerte motoren og 3.0 TFSI selges med 8-trinns tiptronic girkasse. Dette gjelder også for SQ5 TDI med 313 bhp og 2.0 TFSI hybrid med bensinmotor og elektrisk motor med maksimal hastighet på 225 km/t. Alle andre motorer er i kombinasjon med sekstrinns girkasse, etter 3.2 FSI, som ble bygget til 2012, og som hadde den nye sjutrinns direktegirkassen S tronic første gang. Q5 har permanent 4-hjulstrekk.

Dermed går 40 % av kraften til forhjulene og 60 % til bakhjulene. Alle som liker å ta denne SUVen med i tøft terreng ellerr som liker å kjøre fort burde legge mye penger i kvaliteten på Audi Q5 dekkene. De sikrer deg godt grep på alle overflater. Bestill dine nye Audi Q5 dekk fra dekkonline.com og spar fraktkostnader for 2 eller flere dekk. Vi har fortsatt ikke funnet noen som matcher vårt spekter - dette gjelder også for antall størrelser og produsenter.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.