Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning AUDI Q7

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Audi Q7

Audi Q7 er produsentens største SUV og har vært på markedet siden 2005. to år tidligere kunne den ses på Detroit motor show i en liknende studie. Bilen ruller fra produksjonslinjen på sine fire Audi Q7 dekk i Slovakia. Med sin permanente 4-hjulstrekk takler den nesten alle terreng - selv om manglende utvekslingsforhold reduksjon begrenser den noe. Det er vanskelig å velge mellom de ulike motorene - fra en sekssylindret utgave opp til V12, vi har alt. Skjønt de fleste motorene bruker mer enn 10 liter drivstoff på 100 km. Q7 kan bestilles som syvseter, om ønskelig - dette er mulig gjennom en tredje seterad som dog ikke er lett tilgjengelig. Det er letter å komme inn i seksseteren som har seks individuelle seter.

Det er en lang liste spesialutstyr tilgjengelig. Enten det gjelder dynamisk kurvelys, feltskifteassistent eller parkeringsassistent - Q7 er en luksuriøs bil som allerede har vunnet mange priser. En robust off-road bil som kanskje ikke brukes på asfalt, trenger gode dekk. Du kan finne riktige Audi Q7 dekk på vår nettbutikk - det utmerkede pris/ytelse-forholdet og det store spekteret vil overbevise deg.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.