ico

Dekk til Audi Q7

Audi

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: Audi [endre]
Modellserie: Q7 [endre]
Modellbetegnelse:

Dekk sortert på sesong:

 Dekk til Audi Q7

Audi Q7 er produsentens største SUV og har vært på markedet siden 2005. to år tidligere kunne den ses på Detroit motor show i en liknende studie. Bilen ruller fra produksjonslinjen på sine fire Audi Q7 dekk i Slovakia. Med sin permanente 4-hjulstrekk takler den nesten alle terreng - selv om manglende utvekslingsforhold reduksjon begrenser den noe. Det er vanskelig å velge mellom de ulike motorene - fra en sekssylindret utgave opp til V12, vi har alt. Skjønt de fleste motorene bruker mer enn 10 liter drivstoff på 100 km. Q7 kan bestilles som syvseter, om ønskelig - dette er mulig gjennom en tredje seterad som dog ikke er lett tilgjengelig. Det er letter å komme inn i seksseteren som har seks individuelle seter.

Det er en lang liste spesialutstyr tilgjengelig. Enten det gjelder dynamisk kurvelys, feltskifteassistent eller parkeringsassistent - Q7 er en luksuriøs bil som allerede har vunnet mange priser. En robust off-road bil som kanskje ikke brukes på asfalt, trenger gode dekk. Du kan finne riktige Audi Q7 dekk på vår nettbutikk - det utmerkede pris/ytelse-forholdet og det store spekteret vil overbevise deg.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 27.05.2020 13:24