Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning AUDI R8 Coupe

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Audi R8 Coupe

R8 er uten tvil en av de bilene som er en ekte hodejeger. Middelmotor sportsbilen har ikke bare uforlignelig lyd, men også en slående design. Med den lave aluminiumskroppen har den blitt bygget av quattro GmbH siden 2006 - en kabrioletversjon, ved navnet Spyder, har vært tilgjengelig i fem år. Det registreres bare noen få hundre Audi R8 Coupe hvert år - noe som gjør det enda mer fasinerende å se den live og i metallet.

Sportsbilen akkselererer fra 0 til 100 km/t på under 5 sekunder - en V8 motor med mer enn 400 bhp har ansvaret for dette. De som vil ha den ennå raskere kan kjøpe V10 versjonen med 560 bhp - den begrensede R8 GT med en pris som begynner på 150 000 euro. De som vil investere så mange penger i en bil kjøper Audi R8 Coupe dekk som gjør at kraften overføres optimalt - og fremfor alt sikkert - til veien. Du kan finne Coupe Audi R8 dekk fra førsteklasses merker som Pirelli eller Continental i dekkonline.com nettbutikken.

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.