ico 21 54 32 92 ico

Dekk til Audi R8 Coupe

Audi

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: Audi [endre]
Modellserie: R8 Coupe [endre]
Modellbetegnelse:

Dekk sortert på sesong:

 Dekk til Audi R8 Coupe

R8 er uten tvil en av de bilene som er en ekte hodejeger. Middelmotor sportsbilen har ikke bare uforlignelig lyd, men også en slående design. Med den lave aluminiumskroppen har den blitt bygget av quattro GmbH siden 2006 - en kabrioletversjon, ved navnet Spyder, har vært tilgjengelig i fem år. Det registreres bare noen få hundre Audi R8 Coupe hvert år - noe som gjør det enda mer fasinerende å se den live og i metallet.

Sportsbilen akkselererer fra 0 til 100 km/t på under 5 sekunder - en V8 motor med mer enn 400 bhp har ansvaret for dette. De som vil ha den ennå raskere kan kjøpe V10 versjonen med 560 bhp - den begrensede R8 GT med en pris som begynner på 150 000 euro. De som vil investere så mange penger i en bil kjøper Audi R8 Coupe dekk som gjør at kraften overføres optimalt - og fremfor alt sikkert - til veien. Du kan finne Coupe Audi R8 dekk fra førsteklasses merker som Pirelli eller Continental i dekkonline.com nettbutikken.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 10.07.2019 04:26