Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning AUDI TT Coupe

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Audi TT Coupe

Audi TT tilhører de mest kjente og mest populære sportsbilene på det tyske markedet. Den har vært produsert siden 1998 og er tilgjengelig som toseter og som kupé Flere år før den ble introdusert på markedet begynte utviklingen av den i California og en studie kunne sees på IAA i 1995. Ekkoet fra besøkende og fra pressen var så overveldende at Audi begynte å produsere TT-en nesten uforandret. Til å begynne med ble den tilbudt som kupé med motorer på 180 og 225 bhp. Et år senere fulgte roadsteren. Audi TT Coupe sørgelig berømt som et resultat av dødelighet i ulykker. II raske svinger ble TT Coupe vanskeligere å kontroller enn sammenlignbare biler og overstyrte sterkt.

Audi reagerte og bygde om en spoiler, noe som forbedret kjørestabiliteten. For en ekstra sum kan du også bestille ESP. I mellomtiden har disse problemene blitt historie og siden 2006 har andre generasjon kommet på markedet. Produktlinjen som er basert på A3 ble bearbeidet på ny i 2010. Audi TT Coupe dekkeneer likevel større enn de på A3. Hvilken dekkstørrelse du virkelig trenger finner du i vognkortet. Men ved å bruke søkefunksjonen hos dekkonline.com finner du også godkjente Audi TT dekk.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.