Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning BMW 1 Coupe

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til BMW 1 Coupe

BMW 1-serien har vært på markedet siden 2004 og står bak mye av suksessen til den legendariske E46. Den første generasjonen var tilgjengelig med både 3 og 5 dører, (M) coupé og kabriolet. Helt frem til 2013 ble de bygget i Regensburg og Leipzig. Både tre- og femdørs bilene ble erstattet av en nyere modell av BMW 1-serien. I mellomtiden hadde 1-serien ikke lengre noen coupé eller kabriolet – de ble erstattet av BMW 2-serien. En spesiell utgave av BMW 1-serien er kombinasjonen mellom fjernstyring og en seks sylinder – noe som er unikt i mellomklassen.

I 2007 var det et stort ansiktsløft for inne BMW, de første miljøvennelige start/stopp motorene ble introdusert på markedet. Andregenerasjons BMW 1-serie har vært tilgjengelig på markedet siden 2011. Det startet med 5 dører, så kom 3 dører noen år senere. Fire sylinderet motor med direkte injeksjon i tillegg til et seksdelt gir, gjør at de nye bilene er overlegent utstyrt. En innovasjon gjør at automatisk åtter er tilgjengelig. Denne motorkombinasjonen gir BMW 1 coupé en akselerasjon opp til 250 km/t og bruker omlag fem sekunder på 0-100 km/t. Her er noen gode BMW 1 coupé dekk som holder grepet på veiene.. Vårt store utvalg dekk til BMW 1 coupé vil overbevise deg. I tillegg gir vi deg god kundeservice og gratis frakt hvis du bestiller flere enn to dekk.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.