Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning BMW 3

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

BMW 3-serie dekk

BMW 3-serie har vært en del av gamet i omlag 40 år, da den gjorde sin entrè I 1975. Seks år senere har over en million modeller rullet ut av fabrikke og selv ikke den dag i dag ville vel noen trodd at dette er BMW sin mest populære modell. I den første generasjonen mellomklasse bilm hadde 3-serien bare to dører, senere kom det fire dører, kabriolet og touring. I den tredje generasjonen, som har vært produsert siden 1990, en kombi 3-serie med kupè var tilgjengelig for første gang.

Dagens utgave av 3-serien har vært produsert siden 2011 og er ekstremt populær. Det er en kombinasjon av kombort og touring, noe som resulterer i at den sprekeste utgaven har 300 hestekrefter. Med en toppfart på 250 km/t er det viktig at dekkene til din BMW 3-serie gir deg både grep på vårt og tørt føre, i tillegg til maksimal komfort. Denne type dekk kan du finne på dekkonline.com. Hvis du velger det, har du et stort utvalg av dekk i alle størrelser og kombinasjoner. Det finnes alt fra økonomidekk til premium dekk av topp klasse. Og du, hvis du bestiller mer enn to dekk er det gratis frakt.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.