Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning BMW 5

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

BMW 5-serie dekk

BMW 5-serien hører til den øvre middelklasse og har vært på markedet i mer enn 40 år. I begynnelsen var den bare tilgjengelig som limosin, mens versjonen vi kjenner i dag har vært tilgjengelig i over 25 år, mens den nyeste utgaven kom i 2011. Det er hovedkonkurrenten til Audi A6 og Mercedes E klassen og nesten 6 000 000 biler har blitt solgt. Det er mange grunner til at BMW 5-serien har blitt en suksess. Bayerische Motorenwerke (BMW) står for stabil teknologi, spreke motorer og moderne design.

Komforten når du kjører en BMW 5-serie er også helt på topp. Mange dekkprodusenter har fokus på lav rulleresistanse og tilbyr dekk til BMW 5 serien med lite bråk i kontakt med asfalten. Disse dekkene i tillegg til et stort utvalg av andre dekk kan du finne på dekkonline.com hvor de tilbyr dekk til BMW 5-serien i alle størrelser. Bare fyll inn type og årsmodell, så vil det komme en rekke muligheter som er perfekte til din bil. Og du, hvis du bestiller to dekk eller flere, får du gratis frakten!
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.