Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning BMW X5

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

BMW X5 dekk

BMW dekk fra de beste dekkprodusentene er her! I motsetning til hva mange tror står altså ikke BMW for «Best Motor in the World». Men de har likevel gjort suksess i motorsport, med salg av direktørbiler, SUV’er og mindre familiebiler. BMW er en bilprodusent som har gjort det stort med alt fra Z3 Roadster til M5, den legendariske BMW 1500 og ikke minst SUV’en X5 for å nevne noen. I takt med at teknologien og kjøreegenskapene har utviklet seg kraftig på bil har det også skjedd mye på dekk fronten, og på din BMW X5 burde du også velge ordentlige dekk som kanskje den viktigste opsjonen. For uansett om du kjører barna på fotballtrening eller ligger hardt i svingene på vei et møte så er bilen avhengig av vinterdekk og felger som gir gode kjøreegenskaper i slaps på vinterstid samt dekk med godt veigrep på sommerstid.

BMW dekk sine nøkkelegenskaper skal være at de har god gripeevne på både tørr og våt asfalt. Nettopp de egenskapene finner du i våre merker som f.eks. Pirelli, Michelin og Nankang. På dekkonline.com kan du få kjøpt BMW dekk og felger for din X5 til en konkurransedyktig pris. Hos oss får du gratis frakt og montering med i prisen, samt 30 dagers returrett! Bestill BMW X5 dekk i dag og spør om god pris på vinterdekk samtidig til din bil!

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.