ico 21 54 32 92 ico

Dekk til BMW X5

BMW

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: BMW [endre]
Modellserie: X5 [endre]
Modellbetegnelse:

Dekk sortert på sesong:

 BMW X5 dekk

BMW dekk fra de beste dekkprodusentene er her! I motsetning til hva mange tror står altså ikke BMW for «Best Motor in the World». Men de har likevel gjort suksess i motorsport, med salg av direktørbiler, SUV’er og mindre familiebiler. BMW er en bilprodusent som har gjort det stort med alt fra Z3 Roadster til M5, den legendariske BMW 1500 og ikke minst SUV’en X5 for å nevne noen. I takt med at teknologien og kjøreegenskapene har utviklet seg kraftig på bil har det også skjedd mye på dekk fronten, og på din BMW X5 burde du også velge ordentlige dekk som kanskje den viktigste opsjonen. For uansett om du kjører barna på fotballtrening eller ligger hardt i svingene på vei et møte så er bilen avhengig av vinterdekk og felger som gir gode kjøreegenskaper i slaps på vinterstid samt dekk med godt veigrep på sommerstid.

BMW dekk sine nøkkelegenskaper skal være at de har god gripeevne på både tørr og våt asfalt. Nettopp de egenskapene finner du i våre merker som f.eks. Pirelli, Michelin og Nankang. På dekkonline.com kan du få kjøpt BMW dekk og felger for din X5 til en konkurransedyktig pris. Hos oss får du gratis frakt og montering med i prisen, samt 30 dagers returrett! Bestill BMW X5 dekk i dag og spør om god pris på vinterdekk samtidig til din bil!

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 17.07.2019 04:19