Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning CHEVROLET Captiva

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Chevrolet Captiva

Chevrolet Captiva er en SUV som har vært tilgjengelig siden 2006. Den er bygget på samme plattform som Opel Antara, som kun tilbys med fem seter, og som et resultat på mange måter ligner et Rüsselsheim-produkt. I vår del av verden er den tilgjengelig med dieselmotor og to forskjellige bensinmotorer. En gassdrevet motor hører også til serien. Chevrolet Captiva har forhjulsdrift, firehjulsdrift som ekstrautstyr, og flere bensin- og dieselmotorer etter kundens valg. SUV'en som veier mer enn to tonn, er utstyrt med det elektroniske stabilitetsprogrammet ESP, noe som i lang tid var uhørt på Chevrolet-modeller på det europeiske markedet. Chevrolet Captiva-dekk er selvfølgelig en del av det grunnleggende utstyret. Hvis dekkene er nedslitt, er nye Chevrolet Captiva-dekk tilgjengelig på dekkonline.com, der du kan velge mellom ulike dimensjoner og merker.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.