Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

47215432924721543292

Dekkveiledning CITROEN

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Citroen

Citroens historie startet i 1919 når den første Citroen A-modellen bar produsert. I dag er Citroen en av Europas viktigste bilprodusenter. Deres utvalg inneholder alt fra kompakte og mellomklasse biler til luksuriøse biler og minibusser. Deres utvalg av dekk til Citroen er også variert. Blant deres populære modeller finner vi:
  • Citroën C1
  • Citroën C3
  • Citroën C4
  • Citroën C4 Picasso
  • Citroën C5
  • Citroën C6
  • Citroën C8
De fleste bilmodellene er originalt utstyrt med Michelin-dekk. Noen C3 modeller er utstyrt med Bridgestone-dekk. Når du velger dekk til Citroen kan du også velge dekk fra andre produsenter. Dekkstørrelsen som bør bli brukt kommer ann på bilmodellen og ytelsen. Når det kommer til kompaktklassen er tilbudet relativt begrenset. Til Citroen C2 modellen med 1.1 L motor, er anbefalt dekkstørrelse 175/65 R14, mens til Citroen C3 modellen kan du velge mellom 185/65 R15, 195/55 R16 or 205/45 R17. Til Citroen C8, forskjellige dekkstørrelser kan bli brukt så lenge bredden ikke overstiger 215 mm. Du kan finne ut hvilken dekkstørrelser som passer på bilen din ved å skjekke vognkortet til bilen din.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.