Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning DACIA

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Dacia

Dacia er en bilprodusent som tilbyr kjøretøy til svært vennlige priser. Firmaet ble grunnlagt i 1966 i samarbeid med den franske bilprodusenten Renault. Deres mest populære modeller er:
  • Dacia Logan
  • Dacia Sandero
  • Dacia Duster

Dekk som passer alle Dacia modeller

Du kan bruke dekk fra nesten alle leverandører. Goodyear-dekk brukes til standardutstyret. Dacia Logan bilene er utstyrt med DuraGrip-dekk, størrelse 185/65 R15, laget av Goodyear . Samme størrelse blir brukt til Sandero-modellen. Til Dacia Duster kan du også bruke størrelsen 215/65 R16. Dekkstørrelser du kan bruke på Dacia bilene er begrenset. Du kan skjekke hvilke dekkstørrelser som er godkjent til din Dacia ved å sjekke vognkortet som tilhører bilen din.

Hva du bør legge merke til når du handler dekk

Når du kjøper dekk til Dacia bør du forsikre deg om at dekkene er stabile på veien og at du sparer penger på de. Hvis du bruker dekk med en lav og jevn slitasje vil drivstofforbruket bli betydelig redusert og kjørelengden på dekkene vil bli økt.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.