Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning DACIA Sandero

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Dacia Sandero

Dacia Sandero som har blitt produsert siden 2008, tilhører kompaktklassen og lages i Brasil og Romania. Utenfor Europa er den kjent under andre navn, som for eksempel Renault Sandero eller Renault Stepway. Innledningsvis var den tilgjengelig med en rekke motoralternativer med opp til 105 hk og tre varianter. Den andre generasjonen har vært på markedet en stund, og er basert på Renault Clio IV.

Igjen er Sandero kun tilgjengelig som femdørs kombi. Til gjengjeld leveres servostyring og elektronisk stabilitetsprogram (ESP) nå som standard. ABS og fremre kollisjonsputer sørge for sikkerheten - noe også dekk til Dacia Sandero gjør. Bra betyr ikke nødvendigvis dyrt, noe de lave prisene på dekkonline.com beviser. Først og fremst er det viktig at profilen, som du bør sjekke jevnlig, er dyp nok. Vi anbefaler at du kjøper nye Dacia Sandero-dekk hvis profilen er mindre enn 4 mm. I nettbutikken vår finner du dekk av riktige dimensjoner og du kan selvsagt velge mellom ulike produsenter.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.