ico 21 54 32 92 ico

Dekk til Ford

Ford

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: Ford [endre]
Modellserie:

Matchende dekk for din Ford modell:

mer ...

Dekk sortert på sesong:

 Dekk til Ford

Ford ble grunnlagt i 1903 av Henry Ford. Fem år senere, ble den revolusjonerende T-modellen lansert på markedet. I dag er Ford en av de største bilprodusentene på verdensbasis. Med et bredt utvalg av biler, har Ford noe som passer til enhver kunde. Når du velger et riktig dekk til din Ford, vil bilen prestere ekstermt bra, og kjøreturen blir en fornøyelse.

Dekkprodusenter som samarbeider med Ford

Når du ser etter de beste dekkene, kan du velge mellom mange forskjellige dekkprodusenter.Du kan for eksempel velge Goodyear dekk. Disse dekkene passer til følgende Ford-modeller

  • Ford Focus
  • Ford Galaxy
  • Ford Kuga
  • Ford Mondeo

Utenom Goodyear dekk, Ford også bruker Bridgestone dekk og Michelin dekk som standardutstyr på deres biler

Optimal kontroll i enhver situasjon

For at du skal ha optimal kontroll på din Ford bil gjennom vinteren, er det anbefalt at du bytter til vinterdekk når det er mindre enn 7 grader. I noen land er det påbudt å skifte dekk til passende sesong(sommer/vinter). For å oppnå maksimalt grep under vintersesongen, kan du velge dekk med følgende symbbol; M+S dekk som tilbyr god stabilitet på snø og is.

Optimalt feste uansett vær

Helårsdekk er en blanding mellom sommerdekk og vinterdekk. Helårsdekk dekk kan brukes hele året. På helårsdekkene finner du følgende symboler: en sol,en regndråpe eller et blad. Punteringsfrie dekk er passende for nødsituasjoner (for eksempel hvis du punkterer). Disse dekkene sikrer gode kjørevilkår, selv uten luft i dekkene. Du kan kjøre opptil 100 km i hastigheten 80km/t. På denne måten, kan du kjøre hjem i garasjen – istedetfor å bli hentet av et redningsselskap.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 18.08.2019 06:56