Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning FORD Galaxy

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Ford Galaxy

I 1995 ble Ford Galaxy lansert, som i begynnelsen hadde samme plattform som Seat Alhambra og VW Sharan. Andre generasjon ble imidlertid utviklet helt og holdent av Ford selv. Første generasjon ble produsert i Portugal. Valget mellom motorer vokste over tid. Mot slutten av produksjonen av Galaxy I kunne man velge mellom fire motoralternativer. Det var to bensinmotorer med 115 og 204 hk, samt to dieselmotorer med 115 og 150 hk, begge var 1,9 TDI-motorer. Med unntak av de kraftigste bensinmotorene, hadde alle motorene fire sylindere. Mellom 1995 og 2000 var en AWD-versjon med 174 hk tilgjengelig.

I 2006 kom andregenerasjons Galaxy, som produseres i Gent, på markedet. Ford S-MAX bygges også der. Begge modellene ble laget med det kinetiske designet, som over tid vil prege alle Ford-modellene. Den nye Ford Galaxy er 18 cm lengre, og har som standard dieselmotor med en sekstrinns girkasse. Motorene samsvarer med Euro 4-normen - etter ansiktsløftningen i 2010 kunne Euro 5-normen oppfylles. Tilgjengelig som Trend, Ghia og Titanium. Som en del av ansiktsløftningen ble det montert LED-baklys og en valgfri filskiftassistent. Dekkene til Ford Galaxy fra nettbutikken vår vil også gi deg en god kjørestabilitet. Med vår intelligente søkefunksjon vil kunne finne de rette dekkene til Ford Galaxy - hvis du ikke har eierhåndboken for hånden, vil du kunne finne godkjente dekkdimensjoner her.

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.