Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning FORD KA

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Ford KA

Ford Ka har blitt produsert siden 1996, og er en av grunnleggerne innen minibiler. I begynnelsen ble den laget med tre dører basert på Fiesta-modellen, og hadde plass til fire personer. Produksjonen av den første generasjonen ble gjort i Brasil og Spania. Ved lansering var den bare tilgjengelig med en 1,3 liters motor med to alternativer ytelse (50 eller 60 hk). I 2002 ble denne erstattet av en ny motor som hadde 60 eller 69 hk, og samsvarte med utslippsnorm Euro 4. Fra 2003 ble Sportka med 95 hk tilgjengelig. Motorene var kombinert med en femtrinns girkasse. Første generasjon ble produsert i 12 år - og i løpet av denne perioden ble det gjort flere ansiktsløftninger som i hovedsak var tekniske. Dette var nødvendig fordi Ka hadde en del feil.

Andregenerasjons Ka har vært i salg siden 2009, og er som Fiat 500 basert på Fiat Panda. Den blir produsert sammen med Fiat 500 i Polen, men er utseendemessig og innen enkelte tekniske aspekter forskjellig. Motorene er på den annen side de samme: En 1,2 liters bensinmotor med 69 hk og med et gjennomsnittlig forbruk på ca. 5 liter per 100 km, og en 75 hk dieselmotor som har et forbruk på 1 liter mindre enn bensinmotoren - denne var imidlertid kun tilgjengelig til 2013. Innimellom har Ford Ka vært den beste minibilen i ADAC-statistikken - mye har blitt oppnådd siden første generasjon. Uansett hvilken modell du eier, kan dekkonline.com tilbydekk til Ford Ka til en attraktiv pris for alle versjoner.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.