Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning FORD Ranger

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Ford Ranger

I mer enn 30 år har Ford Ranger-dekk rullet langs veiene rundt om i verden. Den tilbys imidlertid i ulike utgaver fra område til område. Spesielt i Nord-Amerika finnes det unike versjoner - der femtegenerasjons Ranger for tiden er på markedet. Modellen har vært tilgjengelig siden 1967, men ikke som en modell i seg selv, men som en variant i Ford F-serien. Dette endret seg i 1982. Over tid har det skjedd flere ansiktsløftninger og det har blitt gjort store endringer i pickupen, senest i 2006. Utenfor Nord-Amerika er dagens Ford Ranger basert på Mazda BT-50.

Likevel varierer utseende og motoralternativer fra marked til marked. I Tyskland er Ford Ranger tilgjengelig med en enkel, ekstra og dobbeltkupé, samt med et opptil 2,32 meter langt lasteplan. En ny produktlinje har vært tilgjengelig siden 2012, men ikke i Nord-Amerika. Den kan bestilles med en sekstrinns girkasse og for noen motoralternativer en sekstrinns automatgirkasse. Hjulene på Ford Ranger drives av bakakselen, men man kan også slå på AWD-funksjonen. Sikkerhetsutstyret er omfattende og inneholder blant annet bakkekontroll, ABS og ESP, veltebeskyttelse og bakkestartassistent.

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.