Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning FORD S-Max

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Ford S-MAX

Ford S-MAX kom på markedet i 2008 og er markedsført som en sports-MPV. Det er i spekteret mellom C-MAX og Galaxy, og produseres i Belgia. S-MAX tilbys med fem og en syv seter. Den andre og eventuelt tredje seteraden kan nedfelles i gulvet, noe som gir vesentlig mer bagasjeplass. Til å begynne med var modellen tilgjengelig med to bensinmotorer og to dieselmotorer, der dieselmotorene var utstyrt med partikkelfilter. Senere fikk Ford S-MAX produsentens nyeste motorgenerasjonen, hvorav den ene var en toliters EcoBoost bensinmotor, utstyrt med turbolader og med ytelse opp til 240 hk. Alle motorene oppfyller utslippsnorm Euro 5.

I 2010 besluttet Ford å gi S-MAX en ansiktsløftning. Ved første øyekast ble ikke mye endret, men teknisk sett ble det gjort vesentlige endringer. Sports-MPV'en er nå utstyrt med kjørelys, filskiftassistent og ryggekamera. Powershift automatkasseen med dobbel clutch-teknologi er også nytt på modellen. Når du kjører en slik moderne bil er det viktig med riktige dekk til Ford S-MAX. Sjekk ut nettbutikken vår, med et stort utvalg av rimelige dekk til Ford S-MAX. Ved bestilling av to dekk eller mer, leverer vi gratis til din adresse.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.