ico 21 54 32 92 ico

Dekk til Honda

Honda

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: Honda [endre]
Modellserie:

Matchende dekk for din Honda modell:

mer ...

Dekk sortert på sesong:

 Dekk til Honda

Honda sin historie begynte på 1920-tallet. Deres første bil ble introdusert på et motorsykkel-show i 1963 – i Japan. I dag er Honda en av de største bilprodusentene i verden. De produserer biler til alle type forskjellige bruksområde. Uavhengig av din bilmodell, på dekkonline.com kan du finne riktig dekk til din Honda. Når du søker etter de perfekte dekket, kan du også søke på førsteklasses dekkprodusenter.

Velge riktig dekk fra førsteklasses dekkprodusenter

Når det kommer til å velge riktig dekk for modellene, samarbeider Honda med flere dekkprodusenter. For eksempel, FCX modellen passer best med Yokohama dekk i størrelse 245/60 R16. Honda Civic,en av deres mest populære modeler, er orginalt utstyrt med Bridgestone dekk i størrelse 195/60 R15; 14 til 16 tommer Dunlop kan også brukes til Honda Civic.

Finn riktig dekk – uansett Honda modell

Når du skal velge dekk til din Honda, er det viktig at du ser på riktig type dekk fremfor å se på prisen. For de mindre bilene, tilbyr vi 14 og 15 tommers dekk med en bredde på 175 og 195 mm. For Honda S2000, må du bruke dekk med en bredde på 205 og 16 tommer i diameter. Disse dekkene kan få med forskjellige rims. Hvis du velger kvalitetsdekk til din Honda betyr dette trygghet, uavhengig av værforhold. Når du ser etter dekk,bør du se etter kvalitet og holdbarhet på dekkene dine.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 16.07.2019 06:57