Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning HONDA CR-V

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Honda CR-V

Den kompakte offroaderen, Honda CR-V, har nå vært tilgjengelig i ca. 20 år. I 1996 kom førstegenerasjons Compact Runabout Vehicle (forkortelse: CR-V) med to forskjellige motoralternativer på markedet. I utgangspunktet var den kun tilgjengelig med automatgir, men dette endret seg etter hvert. Karakteristiske trekk ved første generasjon: Bakluken som åpnet seg sideveis, og med reservehjul og campingbord i bagasjerommet.

Andregenerasjons CR-V som kom på markedet i 2001, hadde endelig en dieselmotor som var allment akseptert i dette landet. Men den solgte fortsatt ikke særlig godt i Tyskland. På grunn av sin tekniske orientering var heller ikke denne CR-V'en egnet til krevende offroadkjøring - til tross for AWD-systemet og de grovmønstrede Honda CR-V-dekkene. Trekkraften både på og utenfor veien avhenger av dekkene som brukes. De må ha en egnet profil og må være godkjent for kjøretøyet. Nye dekk til Honda CR-V er tilgjengelig på dekkonline.com. I 2006 fulgte neste generasjon CR-V med valget mellom to bensinmotorer og to dieselmotorer. Den var på markedet frem til 2012. Den nåværende generasjonen tilbys med en femtrinns eller en sekstrinns girkasse. Alle motorene oppfyller utslippsnorm Euro 5.

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.