Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning HYUNDAI Santa Fe

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Hyundai Santa Fe

Innføring av Hyundai Santa Fe på markedet skjedde i 2001 - den er produsert siden 2000. Den var det Sør-Koreanske selskapets første SUV - og begynte bra i USA, men mindre vellykket i andre regioner. Forhjulstrekk er standard, men den kan imidlertid bestilles med firehjulsdrift. Første generasjon ble erstattet av andre generasjon i 2006 - og sett utenfra hadde de svært lite til felles. Det var mer plass innvendig, og en tredje seterad ble gjort tilgjengelig, som et alternativ og gjorde Hyundai Santa Fe til en syvseter. Med eny design, og moderne teknologi ønsket en tiltrekke yngre målgrupper som kjøpere, og modellen ble kalt Sportsroader.

I flere år har Santa Fe rullet av produksjonsbåndet i Tsjekkia, og for Nord-Amerika i Georgia, USA. Tredje generasjon av Hyundai Santa Fe har vært tilgjengelig siden 2012, og er nå kjent som Grand Santa Fe, og den er erstatningen for ix55. Kundene kan velge mellom flere motortyper. Hyundai Santa Fe-dekk må overføre nesten 200 hk til veien. En tilstrekkelig dype profil, og en god gummiblanding er viktig. Dette er typene Hyundai Santa Fe dekk som dekkonline.com kan tilby deg. I nettbutikken vår er forskjellige vinterdekkstørrelser fra mange kjente produsenter tilgjengelige.

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.