Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning HYUNDAI Tucson

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Hyundai Tucson

Hyundai Tucson er en SUV som ble produsert mellom 2005 og 2010. Etterfølgeren, ix35, har vært på markedet siden 2009. Basisversjonen av en ny Tucson kostet mindre enn 20 000 Euro, som var veldig lavt priset for en bil i denne klassen. Det ble tilbudt med forhjulsdrift og med firehjulsdrift. Flere motorer var tilgjengelig. Den minste bensinmotoren hadde 141 hk mens V6 bensinmotoren hadde 175 hk. Utover at det fantes det en firesylindret dieselmotor som ble oppdatert flere ganger.

Hyundai Tucson ble bygget på det tekniske grunnlaget til Kia Sportage, og hadde en akselavstand på 2,63 m. Til hjulene kommer også Hyundai Tucson-dekk med i bildet. Hvilke dimensjoner som er egnet for bilen, og som er godkjent finner du i vognkortet. Hvis du ikke har den for hånden, kan du bare bruke vår komfortable søkefunksjon. Velg modell og årsmodell, og de riktige Hyundai Tucson dekkene vises. Du kan få dem sendt hjem til deg, eller til en annen adresse (for eksempel til et verksted). For to eller flere dekk tar vi leveringskostnadene.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.