Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning HYUNDAI ix35

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Hyundai ix35

Hyundai ix35 kom på markedet i 2009 som en erstatning for Tucson, selskapets hittil mest solgte bilen har ingen likhet med iX35. I noen land, som f.eks. i hjemlandet, Sør-Korea, brukes Tucson fortsatt som SUV-ens navn. IX35, som ble utviklet i Europa, produseres i Slovakia og Tsjekkia, og ble først sett på IAA i 2009. Ix35 selges med valgene forhjuls- eller firehjulsdrift. I tillegg er fem motorer tilgjengelige for denne bilen, hvorav en er en common-rail diesel med 184 hk, kombinert med en sekstrinns girkasse eller en sekstrinns automat. Den kraftigste bensinmotoren som tilbys her til lands har 166 hk, og kan bestilles med en femtrinns girkasse eller en sekstrinns automat. Den ble introdusert i 2013 som en del av en ansiktsløftning. Opp til 1,8 tonn off-road-kjøretøy må komme fra A til B trygt. Gode Hyundai ix35-dekk bidrar stort til dette. På dekkonline.com finnes et utvalg av sommerdekk, vinterdekk og helårs-dekk. RunFlat-dekk kan også bestilles for Hyundai ix35. Hvilken produsent du går for er et spørsmål om smak og selvfølgelig et spørsmål om pris. Likevel tilbyr vi deg alle dekk til attraktive betingelser.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.