Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning KIA Picanto

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Kia Picanto

Kia Picanto, en liten bil som har vært i salg siden 2004. Opprinnelig var den tilgjengelig med tre dører, senere med fem dører. Den hadde fire seter og oversatt betyr navnet morgen. Picanto kom i to utstyrsutgaver i første generasjon, med bensin- eller dieselmotor, der sistnevnte ble avviklet i 2007. På den tiden kunne modellen forsvare seg mot konkurrenter som Fiat Panda, og ble av tekniske medier sett som et bedre alternativ til VW Polo, som egentlig ikke er en liten bil. Anmeldelsene var utmerket - og selv om konkurrentene kunne holdt tritt med hensyn til teknologi og utstyr, kunne de ikke matche prisen.

Bare det lille bagasjerommet var mindre overbevisende, og Euro NCAP-kollisjonstesten var heller ikke veldig bra, bilen ble bare tildelt tre av fem stjerner for beskyttelse av passasjerene. Den gjeldende versjonen av Picanto-produktlinjen har vært i salg siden 2011. Med beste utstyrspakke tilbys den med 15 tommers hjul, men har da imidlertid et høyere drivstofforbruk enn de mindre. Når du kjøper dine Kia Picanto-dekk ta hensyn til EU-dekkmerkingen, som gir deg informasjon om effektivitet og dermed om forbruket for Kia Picanto-dekk. Her kan du spare enda mer enn du allerede gjør, hvis du kjøper den lavt prisede Picantoen, og dekkene våre til attraktive betingelser.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.