Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning MAZDA 5

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Mazda 5

Mazda 5 kom på markedet i 2005 som oppfølger til Mazda Premacy, og tar den japanske bilprodusenten plass i MPV-segmentet. I Japan er selges modellen imidlertid fremdeles under navnet Premacy. Her til lands var den første generasjonen tilgjengelig med tre utstyrspakker: Komfort, Eksklusiv og Top.

Kunden fikk et kjøretøy med to skyvedører, syvseter og ryggekamera som alternativer. Flere motorer kompletterer bredden. I 2007 ble Mazda 5 oppdatert, noe som brakte med seg flere tekniske nyvinninger. Andre generasjonen har blitt produsert siden 2010. Den er lengre og er tilgjengelig med en dieselmotor som er like kraftig som den minste bensinmotoren, men den har imidlertid mindre kapasitet. Den firesylindrede common-rail motoren går fra A til B på fire Mazda5-dekk, og bruker i gjennomsnitt fem liter på 100 km. Riktige Mazda5-dekk med lav rullemotstand bidrar også til å spare drivstoff. Hvor effektivt et dekk er i denne sammenheng kan ses ved å ta en titt på EU-dekkmerkingen, som vises tydelig i dekkonline.com sin nettbutikk. Du vil straks kunne se om dekket ikke bare er billig i anskaffelse, men også billig i daglig bruk.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.