Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning MAZDA Tribute

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Mazda Tribute

Like etter årtusenskiftet ble Mazda-s Tribute introdusert på markedet, bilprodusentens første SUV. Den har vært solgt i Tyskland siden 2000 - og man kunne velge mellom to motorer med opp til 203 hk. I noen år har modellen vært tilgjengelig som hybridvarianten Tribute HEV. Denne bruker også heavy duty Mazda Tribute-dekk, som kan kjøpes på dekkonline.com i forskjellige størrelser. Gå ut i fra spesifikasjonene i vognkortet, eller finn riktig dekk til Mazda Tribute ved å bruke søkefunksjonen vår. Ved å gjøre dette har du valget mellom ulike produsenter og prisklasser.

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.