Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning MERCEDES-BENZ

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Mercedes-Benz

Mercedes-Benz er en av verdens største bilprodusenter; derfor tilbyr de fleste dekkprodusenter offer passende dekk til Mercedez-Benz. Mercedes samarbeider med flere dekkprodusenter,som leverer dekk som standardutstyr på deres biler. For modeller som SLK eller C & E klassene er orginalt utstyrt med Ecopia dekk produsert av Bridgestone. Mercedes bruker også dekk som er levert av Dunlop og Yokohama.

Optimale dekk som sikrer høy komfort

Mercedes-biler er kjent for deres høye komfortnivå. Dette avhenger av at du har riktig type dekk. Ved å velge kvalitetsdekk med et lavt støvnivå,sikrer du bedre glede av din Mercedes. Den lave kjøreresistansen og lave drivstoffbruken gjør at riktig dekk er viktig. Ved å bruke kvalitetsdekk til din Mercedes-Benz,får du den høyeste sikkerheten,uavhengig av kjøre- og værforhold. Når det er mye vann på veiene,sikrer kvalitetsdekk at du har maksimal kontroll selv under vannplaning.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.