Fortsett å bestille trygt og enkelt fra oss: vi leverer som normalt, bare ikke fullt så raskt til enkelte steder.
X
ico 21 54 32 92 ico

Dekk til Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: Mercedes-Benz [endre]
Modellserie:

Matchende dekk for din Mercedes-Benz modell:

mer ...

Dekk sortert på sesong:

 Dekk til Mercedes-Benz

Mercedes-Benz er en av verdens største bilprodusenter; derfor tilbyr de fleste dekkprodusenter offer passende dekk til Mercedez-Benz. Mercedes samarbeider med flere dekkprodusenter,som leverer dekk som standardutstyr på deres biler. For modeller som SLK eller C & E klassene er orginalt utstyrt med Ecopia dekk produsert av Bridgestone. Mercedes bruker også dekk som er levert av Dunlop og Yokohama.

Optimale dekk som sikrer høy komfort

Mercedes-biler er kjent for deres høye komfortnivå. Dette avhenger av at du har riktig type dekk. Ved å velge kvalitetsdekk med et lavt støvnivå,sikrer du bedre glede av din Mercedes. Den lave kjøreresistansen og lave drivstoffbruken gjør at riktig dekk er viktig. Ved å bruke kvalitetsdekk til din Mercedes-Benz,får du den høyeste sikkerheten,uavhengig av kjøre- og værforhold. Når det er mye vann på veiene,sikrer kvalitetsdekk at du har maksimal kontroll selv under vannplaning.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 03.04.2020 06:58