Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning MERCEDES-BENZ A-Klasse

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Mercedes A-klasse

I 1997 kom Mercedes-Benz A-Klasse på markedet som produsentens første forhjulsdrevne småbil. Så tidlig som i 1991 fantes det prototyper av A-Klasse - også en elektrisk drevet, men bare versjonene med forbrenningsmotorer ble innført. A-Klasse var spesiell på flere måter: Motoren er skråstilt ovenfor de to drivakslene.

Dette var nødvendig for, til tross for den korte panseret (som ble til på grunn av det store innvendige volumet), å trygge sikkerheten til personene i bilen. I tillegg har Mercedes A-klasse et sandwich-gulv, som er utformet som en del av sikkerhetskonseptet.

Batteriet,eksossystemet og tanken er å finne i det. I dagens E-celle modell med elektrisk drift er batteriene plassert der. Som et resultat av det spesielle gulvet har alle andre komponenter et høyere tyngdepunkt - dette var grunnen til resultatet i sagnomsuste Elk-testen der A-klasse bare veltet i 1997. Mercedes måtte reagere, og løste problemet ved å bruke blant annet ESP - en nyhet i denne kjøretøyklassen. Ikke engang gode Mercedes A-klasse-dekk,, som normalt bidrar til kjørestabilitet, hjelper i tilfeller som dette. I tillegg er drivstoffbesparelse, korte bremselengder og lav rullestøy, alle egenskaper hos et høykvalitets Mercedes A-klasse dekk. Slike dekk kan kjøpes i dekkonline.com nettbutikk. Produktene som tilbys er tilgjengelige i forskjellige størrelser og prisklasser. Anerkjente produsenter og rimelige merker sloss om kundene - utvalget er så stort at du sikkert finner det rette dekket til din A-Klasse.

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.