Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning MERCEDES-BENZ C-Klasse

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Mercedes-Benz C-Klasse

Mercedes C-Klasse er en modell som ble lansert i 1993, som en erstatning for Mercedes 190. Syv år senere fulgte andregenerasjon, og syv år etter det igjen, tredjegenerasjon. Den nåværende C-klassen har vært i salg siden 2014 - der for første gang Mercedes-stjernen er innebygd i grillen på en limousin, men bare på Avantgarde-modellen. Annet enn det, er stjernen som vanlig på panseret. I lang tid var C-klassen denne bilprodusentens minste modell, før A og B-klassen kom på markedet.

Den er tilgjengelig som limousin, estate og coupé, for øyeblikket er også en cabriolet tilgjengelig. Den nåværende generasjonen har vokst med nesten 10 cm i alle dimensjoner. Til tross for dette, er denne bilen er ca. 100 kg lettere som følge av mer aluminium i understellet. Alle som ønsker å gjøre en mer eksklusiv C-klasse enn standardmodellen, kan velge mellom tre versjoner, blant dem den sporty AMG Line med 18 tommers grålakkerte aluminiumsfelger. Du kan få kjøpt dekk til både disse og andre felger for Mercedes C-klasse på dekkonline.com. Ved kjøp bør du forvisse deg om hvilke dimensjoner som er godkjent for bilen din, enten ved å se i eierhåndboken eller ved å bruke vår søkefunksjon som guider deg til de eksakte dekkene for Mercedes C-klasse som du trenger.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.