Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning MERCEDES-BENZ R-Klasse

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Mercedes-Benz R-Klasse

Knapt noen kan forestille seg hva som er bak Mercedes produktlinje 251 - den har vært i salg siden 2005 som R-Klasse. Det er en stor limousin, omtrent fem meter lang, og produsert i USA. Innvendig er det plass til opptil syv personer eller nesten 2500 liter bagasje. For at bilen kan føres trygt fra A til B, har Mercedes utstyrt den med omfattende sikkerhetsutstyr. Men gode dekk til Mercedes R-klasse er også viktig. Du finner dem i mange varianter på dekkonline.com. Du bestemmer merke og dimensjoner - vi leverer dine Mercedes R-klasse-dekk til ønsket adresse.

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.