Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning MERCEDES-BENZ SLK-Klasse

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Mercedes-Benz SLK

Mercedes SLK er en roadster og lillebroren til SL. Men teknisk sett er den beslektet med C-Klasse. Det spesielle med modellen, som har blitt produsert siden 1996, er hardtoppen som kan slås ned og som legges helt ned i bagasjerommet når roadsteren forvandles til en cabriolet. Tredjegenerasjon har vært på markedet siden 2011. For denne og andre produktlinjer finnes det et stort utvalg av dekk til Mercedes SLK på dekkonline.com. Velg dimensjoner og merke etter eget ønske - på bare noen få dager vil dekkene til Mercedes SLK leveres til deg eller til et verksted som skal montere dekkene.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.