Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning MERCEDES-BENZ Vaneo

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Mercedes-Benz Vaneo

Mercedes Vaneo er en estate med hųyt tak, og er også kalt W414. Den ble produsert i årene 2001-2005 i nęrheten av Berlin, og ble deretter erstattet av Mercedes-Benz Citan. Grunnlaget for Vaneo var den lange versjonen av Mercedes A-klasse, men akselavstand og hųyden ble ųkt. Vaneo passer fųrst og fremst til familier som jevnlig har mye å transportere - og dermed klarte Mercedes endelig å selge 55.000 eksemplarer. Mange av disse er fortsatt å se på veien med Mercedes Vaneo-dekk. Du kan bestille nye dekk til din Mercedes Vaneo i ulike dimensjoner til rimelige priser.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.