ico 21 54 32 92 ico

Dekk til Mini

Mini

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: Mini [endre]
Modellserie:

Matchende dekk for din Mini modell:

Dekk sortert på sesong:

 Dekk for Mini

Den første Mini ble produsert i 1959 av British Motor Corporation (BMC). Så langt har de solgt 5,5 millioner biler. Det finens flere forskjellige Mini-modeller og på dekkonline.com finner du passende dekk for hver av dem. Mini-modellene er ikke bare forskjellige I utseendet, men har også forskjellige egenskaper. Å velge riktig dekk avhenger derfor av kjørekvaliteter. Som standardutstyr, Mini-modeller kan passe med dekk fra 15 opp til 18 tommer . Et bredt utvalg dekk til Mini er tilgjengelig fra forskjellige dekkprodusenter.
Når det kommer til standardutstyr på Mini-modeller,flere forskjellige dekkprodusenter som Dunlop og Goodyear blir brukt. Mini Cooper S virker bra med Dunlop SP Sport dekk. Andre modeller er ofte utstyrt med Goodyear UltraGrip Performance 2, Excellence og UltraGrip 7 dekk. Du kan også finne dekk produsert av andre dekkprodusenter.

Passende dekk for enhver Mini-modell

En av deres mest populære modeller er Mini Clubman. den 120 kW er orginalt utstyrt med 175/60 R16 dekk. Du kan også bruke bredere dekk som (195/55 R16 or 205/45 R17). Mini Contryman SUV modellen kan passe med dekk som har 225 mm bredde. Derfor bør du sjekke vognkortet før du bestiller dekk. Når du skal velge dekk for din Mini,er det anbefalt å bare velge dekk som er anbefalt av dekkprodusenten. Da sikrer du at du får mest kjøreglede ut av din Mini.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 18.08.2019 06:58