Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning NISSAN Micra

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk for Nissan Micra

Nissan Micra har blitt produsert siden 1982 og er fortsatt svært populær over hele verden. Til å begynne med var den bare tilgjengelig med tre dører, og fra 1985 med fem dører. Den første ansiktsløftningen kom et år senere, og igjen i 1989 med versjonene L, LX og Super S. I 1993 kom andregenerasjon Nissan Micra på markedet, og ble umiddelbart kåret til "Årets bil". Bilene som selges i Europa produseres i England, mens den første generasjonen kom fra Spania. Foruten to bensinmotorer var en dieselmotor nå tilgjengelig. Tredjegenerasjon som utvendig skilte seg fra de tidligere versjonene, ble solgt i årene 2003-2010.

Den hadde et mye rundere utseende og var mer moderne. I tillegg lanserte Nissan en coupé-cabriolet for denne Micra-generasjonen. Den nåværende Nissan Micra ha vært på markedet siden 2010. En diesel-versjon er ikke tilgjengelig, men til gjengjeld leveres den med en omfattende sikkerhetspakke med seks airbager, ESP, antispinn og ABS. Uansett hvilken generasjon du kjører, vil du kunne finne de riktige dekkene til Nissan Micra i nettbutikken vår. Således har du valget mellom ulike dimensjoner og prisklasser. Fra billigmerker og opp til premium-produsenter har du en rekke muligheter.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.